Deze meivakantie hoef jij je niet te vervelen!

Fotokids - Fotograferen voor kinderen in de meivakantie

Nieuwe workshops | SAVE THE DATE

In de meivakantie, op maandag 30 april en dinsdag 1 mei  kunnen kinderen tussen de 7 en 16 jaar zich bij FOTODOK weer laten onderdompelen in de wereld van fotografie! Deze keer  hebben we wegens succes opnieuw een speciale middagworkshop voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. LET OP: er zijn beperkte plekken zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. Vorige editie zat helemaal vol, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Maandag 30 april – 13.00 uur – 16.00 uur

Voor kinderen tussen 12 en 16 jaar

Workshop verhalen maken met fotografie.
Ontdek wat je allemaal met je camera kan vertellen! Maak spelenderwijs kennis en experimenteert met verschillende technieken. Ook is er volop ruimte voor vragen. 

Dinsdag 1 mei – 9.30 uur – 12.30 uur

Voor kinderen tussen 7 en 11 jaar

Workshop Pinhole fotografie
Ontdek de magie van fotografie! We leggen de digitale camera’s dit keer aan de kant en gaan terug naar het begin; de camera obscura. Je maakt met een pringles buis je eigen pinhole camera. Daarna gaan we proberen het beeld in deze magische buis te vangen.


Waar?
bij FOTODOK in Utrecht.

Prijs per workshop
EUR 35,-

Twee workshops
EUR 60,-

Voor wie?
Kinderen tussen de 7 en 16 jaar

Klik hier voor een sfeerimpressie!

Meedoen?

Meld je aan door het formulier hieronder in te vullen of mail met Janneke Aronson | janneke@fotodok.org. Als je vragen hebt kun je die natuurlijk ook gewoon stellen. Wil je Janneke liever bellen? Dat kan op 06-30110932

Let op: we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang!

Let op: we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang!