ARCHIEF

FOTODOK Book Club #32 op 8 december

Op 8 december staan de verhalen uit drie fotoboeken centraal op het podium van de Cloud Nine in TivoliVredenburg op de FOTODOK Book Club. Rob Hornstra ontvangt in deze 32e editie Laia Abril, Youqine Lefèvre en Friso Keuris.

Lees verder »

Emoties in fotografie – Impressie FOTOKIDS #19

In de herfstvakantie was het eindelijk weer tijd voor een nieuwe editie van onze geliefde FOTOKIDS workshop! Stagiaire Mariken Maas gebruikte de tentoonstelling Part of Me… Shaping Mental Spaces als basis voor een workshop waarin de kinderen emoties in fotografie gingen onderzoeken. Een klein kijkje in de keuken!

Lees verder »

Ontwikkeling Machinerie stopt

Samen met Hoogt on Tour, het Nederlands Filmfestival, Stichting de Machinerie, EWU en de Gemeente Utrecht heeft FOTODOK de afgelopen jaren hard gewerkt aan de Machinerie, een huis voor vernieuwende beeldcultuur in Utrecht  Samen met deze partners, een lange lijst met potentiële huurders en andere geïnteresseerden zijn met heel veel enthousiasme en energie plannen gesmeed…

Lees verder »

Open call Fotodok Book club

Sinds 2015 deelt fotograaf en fotoboekenliefhebber Rob Hornstra vier keer per jaar zijn passie voor fotoboeken met een breed publiek. In 2018 kwam Sterre Sprengers als mede-presentator de Book Club versterken. En dat was fijn voor Rob en het maakte de Book Club nog leuker. Sterre stopt na de 31e Book Club 12 oktober nu ze in haar werk bij de Correspondent een nieuwe functie vervult. We zoeken daarom een nieuwe co-host voor de FOTODOK Book Club.

Lees verder »
No more posts to show

Steun Fotodok

Nieuwsbrief