FOTODOK Book Talks is hét podium voor verhalen uit fotoboeken. In deze live talkshow interviewen fotograaf en fotoboekenliefhebber Rob Hornstra en documentaire fotograaf Giya Makondo-Wills de verhalenmakers – fotografen, ontwerpers en uitgevers. Ze maken je deelgenoot van bijzondere verhalen over een verscheidenheid aan onderwerpen.

 

Fotografen 

Sinds Book Talks bestaat hebben we al verscheidende fotografen mogen ontvangen, van grootheden tot minder bekende maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze documentaire fotografie maken. Het zijn fotografen met een hart voor verhalen. Zie  hieronder een selectie van de fotografen die we hebben mogen ontvangen. Wil je weten wie er de volgende Book Talks komen bekijk de eventlijst op deze pagina.

Presentatie

De presentatie van de Book Club ligt in de handen van Rob Hornstra  en documentaire fotograaf Giya Makondo-Wills. Door de kennis en nieuwsgierigheid die zij over het vak fotografie en vormgeving bezitten stellen zij net even de vragen die unieke antwoorden opleveren.

Rob Hornstra

 Rob Hornstra, geboren in 1975 in Nederland, is een Nederlandse fotograaf van voornamelijk langlopende documentaire projecten, zowel in eigen land als over de hele wereld. Hij publiceerde verschillende boeken met solowerk, produceerde documentaireseries voor diverse internationale tijdschriften en nam deel aan talloze solo- en groepstentoonstellingen in binnen- en buitenland. In 2009 startte Hornstra samen met schrijver/filmmaker Arnold van Bruggen The Sochi Project, dat uitmondde in het overzichtsboek An Atlas of War and Tourism in the Caucasus en een tentoonstelling die door Europa, Amerika, India en Canada toerde. Hij is de oprichter en voormalig artistiek directeur van FOTODOK – Ruimte voor Documentaire Fotografie. 

Er zijn momenteel geen evenementen.

FOTOBOEKEN UIT DE BOOK talks

Steun Fotodok

Nieuwsbrief