KOM MEEDOEN MET EEN FOTOGRAFIE WORKSHOP BIJ FOTODOK!

FOTOKIDS | WORKSHOPS TIJDENS DE SCHOOLVAKANTIES

Kom in de schoolvakanties meedoen met een fotografie workshop! Er staat elke keer een afwisselend en prikkelend programma klaar voor kinderen en jongeren om te experimenteren met fotografie en beeldtaal. Kom je ook meedoen?

De eerstvolgende editie is Maandag 19 februari 2024

Ochtend
11:00 – 13:00 uur 7-12 jaar

LET OP: JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN

Voor deze FOTOKIDS gaan we aan de slag met straatfotografie! Elke stad zit vol met kleine verhalen en wij gaan die tijdens deze workshop onderzoeken. Samen met fotograaf Loes Coolen gaan we een wandeling maken door de buurt en foto’s maken van dingen die we op straat tegenkomen: dit kan van alles zijn! Een graffiti op de muur, een kat op de stoep maar ook mensen die we ontmoeten. Zo kruipen we in de huid van een echte straatfotograaf. Uiteindelijk zullen we van de gemaakte foto’s een presentatie maken, zodat je ouders/verzorgers het ook kunnen zien! Dan gaan we titels bedenken en met een tekstbordje aan de slag, net als in het museum! Je hoeft geen camera of smartphone te hebben om mee te kunnen doen!

Laat je inspireren en geef je op!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten?
Schrijf je in voor de educatie nieuwsbrief.

Waar?
FOTODOK
Lange Nieuwstraat 7, Utrecht

Tickets?
Regulier ticket: EUR 25,-
Duo ticket (TIP kom met z’n tweetjes): EUR 45,-

Vragen? Inschrijven?
Meld je aan door je direct in te schrijven via de kalender hiernaast of mail naar loes@fotodok.org. Als je vragen hebt kun je die natuurlijk ook gewoon stellen.

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang!

Steun Fotodok

Nieuwsbrief