Wat is Virtual Presence?
Virtual Presence is het kanaal waarmee FOTODOK virtuele rondleidingen door tentoonstellingen mogelijk maakt. Online bezoekers worden uitgenodigd om een wandeling door onze ruimte te maken en te genieten van de uitgelichte projecten.

Hoe werkt Virtual Presence?
Nadat u de rondleiding heeft geladen, kunt u de aanwijzingen voor het bewegen doornemen. U kan tussen de verschillende expositieruimtes bewegen en op de iconen klikken voor meer informatie in de vorm van beeld, tekst, geluid of video.

FOTODOK heeft Virtual Presence mogelijk kunnen maken dankzij de steun en het vertrouwen van het BNG Cultuurfonds.

FOTODOK ontwikkelde de tours voor Virtual Presence in samenwerking met VR-House.

Voor de tentoonstelling Who’s in Control? bedankt FOTODOK Gemeente Utrecht, Mondriaan Fonds, VSB Fonds, KF Hein Fonds en Fentener Van Vlissingen Fonds voor hun steun.

Voor de tentoonstelling Joint Memory: Photographic Fragments bedankt FOTODOK Gemeente Utrecht, Mondriaanfonds, KF Hein Fonds, het BankGiroLoterij Fonds – Stichting Doen, Fentener van Vlissingen, Fonds 21, Gemeente Utrecht en het Pictoright Fonds voor hun steun.

Voor de tentoonstelling Pass It On. Private Stories, Public Histories bedankt
FOTODOK Gemeente Utrecht, Mondrian Fund, Fentener van
Vlissingen Fund, Fonds 21, Pictoright Steunfonds, en ILHIA LGBTI Heritage
voor hun steun.

Voor de tentoonstelling Whispers and Shouts. Voices of Ukrainian Women Photographers (2023) bedankt FOTODOK de stad Utrecht, het Mondriaan Fonds en het vfonds.

 

Steun Fotodok

Nieuwsbrief