Vrijwilliger worden bij FOTODOK?

Zoek je een plek waar je je interesse voor fotografie en maatschappelijk geëngageerde thema’s kunt voeden, je jouw vaardigheden kunt inzetten en ontwikkelen, je netwerk kunt uitbreiden én hiermee een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het hedendaagse culturele veld? FOTODOK is op zoek naar vrijwilligers om haar team te komen versterken!

FOTODOK’s vrijwilligersteam maakt een belangrijk onderdeel uit van de organisatie. Door de ondersteuning van vrijwilligers in diverse facetten van de organisatie is het voor FOTODOK mogelijk om haar programma uit te kunnen voeren. FOTODOK heeft grote waardering voor haar vrijwilligers en hecht veel waarde aan het uitwisselen van expertise.

Als vrijwilliger ben je bij FOTODOK op oproepbasis* betrokken. Verschillende werkzaamheden voor vrijwilligers zijn onder andere:

– publieksbegeleiding en ondersteuning uitvoering evenementen
– Hulp bij de op- en afbouw van tentoonstellingen
– gastheer/gastvrouw tijdens FOTODOK’s exposities

Om betrokkenheid met enige regelmaat te bevorderen, vraagt FOTODOK een minimale inzet van vrijwilligers van 40 uur per jaar. Daarbij vindt FOTODOK het van belang om wederzijdse betrokkenheid te stimuleren en waar mogelijk bij te dragen aan specifieke leerdoelen van vrijwilligers. Voor de vrijwilligerswerkzaamheden bij FOTODOK is tevens een bescheiden vrijwilligersvergoeding per uur beschikbaar.

Interesse, heb je vragen of wil je je opgeven als vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar puck@fotodok.org

 

 

 

 

* Via een mailinglijst ontvang je vrijwilligersoproepen via waar je je beschikbaarheid kunt opgeven

 
Nieuwsbrief